Vetserv Oy -
Annan eläinlääkäriserviisi

Eläinlääkäripalvelumme on kotimainen ja yksityinen perheyritys ja olemme toimineet Raumalla vuodesta 1988 asti - aluksi markkinointinimellä Eläinlääkäripalvelu Know-Hau ja nyt vuodesta 2016 lähtien Vetserv Oy:n Annan Eläinlääkäriserviisinä.

Vastaanottomme on hyvin varusteltu ajanmukaisella laitteistolla, joten pystymme tarjoamaan tutkimuksia ja hoitoja monipuolisesti: mm. terveydenhoito ja rokotukset, sisätaudit, kirurgia, päiväsairaala, hammashoito ja hammasröntgenkuvaukset, laboratoriotutkimukset, vaativat ultraääni-tutkimukset, diagnostiset sydänultraäänitutkimukset ja röntgenkuvaukset.

Teemme Kennelliiton virallisia tutkimuksia: polvitutkimukset, sydämen kuuntelututkimuksia (auskultaatio) sekä kyynär-, lonkka- ja selkäröntgenkuvauksia.

Henkilökuntamme pitää osaamistaan ajan tasalla osallistumalla vuosittain kansainvälisiin ja kotimaisiin korkealuokkaisiin jatkokoulutusohjelmiin. Eläinlääkäri Anna Kangas on suorittanut mm. Eurooppalaisen pieneläinsairauksien jatkotutkinnon, ESVPS:n General Practitioner Certificate in Small Animal Medicine - ESVPS GPCert (SAM) sekä ESAVS:in sydänsairauksien kurssiohjelman I - IV vuosina 2015 - 2017.

Vastaanotollamme on sydänultraäänitutkimuksiin soveltuva laitteisto ja otamme Satakunnan alueelta lähetepotilaita sydänsairauksien vaativampiin tutkimuksiin, jotka sisältävät tarvittaessa mm. sydämen ultraäänitutkimuksen, rintaontelon röntgenkuvauksen, sydämen sähkökäyrän (EKG), verenpaineen mittaukset ja verinäytteet.

Tervetuloa!

 

Ajanvaraus

Palvelupisteen aukioloajat/ puhelinaikamme:

Ma-To 10.00-16.00
Pe    10.00-15.00

Siirry NETTIAJAVARAUKSEEN

tai varaa aika puhelimitse
050 322 5523 ja 050 308 3334


Ajankohtaista

HAEMME ELÄINLÄÄKÄRIÄ ANNAN ELÄINLÄÄKÄRISERVIISIIN RAUMALLE!

Pieneläinpraktiikasta kiinnostuneelle eläinlääkärille olisi paikka tarjolla! Mielellään vakinaiseen työsuhteeseen, mutta myös sijaisuuksista kiinnostuneet huomioidaan. Tehtävä sopii hyvin myös vastavalmistuneelle. Ammattitaitoisen tiimimme kanssa on helppo lähteä kehittämään osaamistaan monipuolisesti ja vaikka itseäsi kiinnostavia aihealueita painottaen. Hyvät vuorovaikutustaidot, tiimityöskentely ja asiakaspalveluosaaminen ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Olemme toimineet Raumalla yli 30 vuotta ja sen vuoksi meillä on suuri vakioasiakaskunta, jonka hoitamiseen tarvisemme nyt lisäresursseja. Tervetuloa mukaan Annan Eläinlääkäriserviisin tiimiin!

Ota yhteyttä ja kysele lisää tai lähetä suoraa hakemuksesi ja CV:si meille.


Tervetuloa vastaanotolle!

Klinikkamme toimii ajanvarauksilla. Voit varata ajan netissä tai puhelimitse. Klinikan vieressä on iso parkkialue sekä klinikan toisessa päädyssä on kolme meille varattua paikkaa. Saapuessasi vastaanotolle soita ovikelloa. Meillä on erilliset odotustilat kissoille ja koirille. Pidä lemmikkisi kytkettynä. Vaikka oma lemmikkisi olisi kaikille kiltti, eikä sairastaisi mitään tarttuvaa tautia, toisten eläinpotilaiden osalta voi asia olla toisin. Mikäli olet saanut jo ennakkoon ohjeita esim. lemmikin syömisen suhteen, noudata niitä tarkoin.

 
tumblr_mn8b8sLRb61rkz363o1_1280.jpg