eläinlääkäri rauma

Ajanvaraus

050 322 5523 ja 050 308 3334

Ajanvarausajat:

Ma - To   10.00-17.00

Pe              10.00-16.00

Kirjaudu nettiajanvaraukseen yllä olevasta linkistä! Kirjoita nimikenttään SUKUNIMI ensin.

Jos et löydä sopivaa aikaa ajanvarausjärjestelmästämme, niin soita puhelinnumeroihimme, niin katsotaan saisimmeko kalenteriin järjestymään sopivaa tilaa.

Vetserv Oy - Annan Eläinlääkäriserviisi on itsenäinen raumalainen perheyritys ja olemme toimineet Raumalla jo vuodesta 1988 asti - aluksi markkinointinimellä Eläinlääkäripalvelu Know-Hau. Marraskuussa vietämme siis 30-vuotispäiviämme!

Vastaanottomme on hyvin varusteltu ajanmukaisella laitteistolla, joten pystymme tarjoamaan tutkimuksia ja hoitoja monipuolisesti: mm. terveydenhoito ja rokotukset, sisätaudit, kirurgia, hammashoito, laboratoriotutkimukset, ultraääni-tutkimukset (myös diagnostiset sydänultraäänitutkimukset) ja röntgenkuvaukset. Nyt keväällä 2018 saamme käyttöömme myös hammasröntgenlaitteiston.  

Teemme Kennelliiton virallisia tutkimuksia: polvitutkimukset, sydämen kuuntelututkimuksia (auskultaatio) sekä kyynär-, lonkka- ja selkäröntgenkuvauksia.

Henkilökuntamme pitää osaamistaan ajan tasalla osallistumalla vuosittain kansainvälisiin ja kotimaisiin korkealuokkaisiin jatkokoulutusohjelmiin.

Tervetuloa!

 

 


Ajankohtaista

 

HAEMME ELÄINLÄÄKÄRIÄ ANNAN ELÄINLÄÄKÄRISERVIISIIN RAUMALLE!

Eläinlääkäri Anna Kangas on toiminut Raumalla pieneläinpraktikkona jo vuodesta 1988 saakka, joten yrityksen vakioasiakaskunta on hyvin laaja ja asiakkuuksia jatkuu yli talousalueen rajojen. Tällä hetkellä Annan Eläinlääkäriserviisissä työskentelee Annan lisäksi kaksi hoitajaa, mutta henkilöstöresursseja tarkistetaan uudelleen eläinlääkärin rekrytoinnin yhteydessä.

Haemme pieneläinpraktiikasta mieluiten jo jonkin verran kokemusta omaavaa eläinlääkäriä kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen tehtävään joko vakituiseen työsuhteeseen tai ammatinharjoittajaksi. Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, miellyttävää asiakaspalveluosaamista ja joustavaa tiimityöskentelyn hallintaa. Positiiviseksi koemme kiinnostuksen hammastoimenpiteisiin ja mikäli muu erityisosaamisesi vahvistaa tai täydentää nykyistä palvelutarjontaamme on se tietenkin hieno asia. Eläinlääkäriasemamme on hyvin varusteltu ja meillä voidaan tehdä kaikki tarvittavat perustoimenpiteet. Saat mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa tehtävissä ja voit kehittää sekä kouluttaa itseäsi haluamillasi tavoilla.

Työaika voidaan sopia erikseen, sen mukaisesti haluatko kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen tehtävään. Vastaanottomme on avoinna maanantaista perjantaihin ja toimimme normaalisti klo 9 – 17 välisenä aikana.

Lisätietoja tehtävästä ja eläinlääkäriasemastamme saat Anna Kankaalta, anna.kangas@vetserv.fi .

Lähetä hakemuksesi ja CV:si edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen mikäli kiinnostuit meistä!

ANNAN ELÄINLÄÄKÄRISERVIISI MUUTTAA 30.11.2018 OSOITTEESEEN SYVÄRAUMANKATU 22 (Otan liikenneympyrän viereen). Otamme vastaan Kalatorin osoitteessa vielä 27.11.2018 asti!!

OtanAukio951cc3a0-b168-48a5-a9d8-373c3d062e12.jpg

(Facebook-sivut: Annan Eläinlääkäriserviisi)

eläinlääkäripalvelut rauma
 Meille on myönnetty AVAINLIPPU merkiksi suomalaisesta työstä!

Meille on myönnetty AVAINLIPPU merkiksi suomalaisesta työstä!