Vetserv Oy -
Annan eläinlääkäriserviisi

Olemme itsenäinen perheyritys ja olemme toimineet Raumalla vuodesta 1988 asti - aluksi markkinointinimellä Eläinlääkäripalvelu Know-Hau. Marraskuussa 2018 vietimme siis 30-vuotispäiviämme muuton merkeissä!

Vastaanottomme on hyvin varusteltu ajanmukaisella laitteistolla, joten pystymme tarjoamaan tutkimuksia ja hoitoja monipuolisesti: mm. terveydenhoito ja rokotukset, sisätaudit, kirurgia, hammashoito ja hammasröntgenkuvaukset, laboratoriotutkimukset, ultraääni-tutkimukset, diagnostiset sydänultraäänitutkimukset ja röntgenkuvaukset.

Teemme Kennelliiton virallisia tutkimuksia: polvitutkimukset, sydämen kuuntelututkimuksia (auskultaatio) sekä kyynär-, lonkka- ja selkäröntgenkuvauksia.

Henkilökuntamme pitää osaamistaan ajan tasalla osallistumalla vuosittain kansainvälisiin ja kotimaisiin korkealuokkaisiin jatkokoulutusohjelmiin.

Tervetuloa!

 

Ajanvaraus

Siirry NETTIAJAVARAUKSEEN

tai varaa aika puhelimitse
050 322 5523 ja 050 308 3334

Ajanvarausajat:
Ma-To 10.00-17.00
Pe    10.00-15.00


Ajankohtaista

HAEMME ELÄINLÄÄKÄRIÄ ANNAN ELÄINLÄÄKÄRISERVIISIIN RAUMALLE!

Haemme pieneläinpraktiikasta mielellään jo jonkin verran kokemusta omaavaa eläinlääkäriä vakinaiseen työsuhteeseen tai ammatinharjoittajaksi. Myös osa-aikaisuudesta tai sijaisuuksista kiinnostuneet huomioidaan. Jos kokemusta ei ole vielä ehtinyt karttua, niin tärkeitä ominaisuuksia ovat sujuvat vuorovaikutustaidot, hyvä asiakaspalvelu ja halu jatkuvasti kehittää omaa osaamistaan. Toivomme tietysti myös, että osaat nopeasti sulautua mukaan ammattitaitoisen tiimimme hektiseen työrytmiin.

Olemme toimineet Raumalla yli 30 vuotta, joten eläinlääkäripalvelullamme on suuri asiakaskunta. Vuoden vaihteessa muutimme uusiin tiloihin modernin laitteistomme kanssa, joten saat mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa tehtävissä ja samalla kehittää itseäsi haluamallasi tavalla.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille ja/tai kysele meiltä tarvittaessa lisätietoja!


Tervetuloa vastaanotolle!

Klinikkamme toimii ajanvarauksilla. Voit varata ajan netissä tai puhelimitse. Klinikan vieressä on iso parkkialue sekä klinikan toisessa päädyssä on kolme meille varattua paikkaa. Saapuessasi vastaanotolle soita ovikelloa. Meillä on erilliset odotustilat kissoille ja koirille. Pidä lemmikkisi kytkettynä. Vaikka oma lemmikkisi olisi kaikille kiltti, eikä sairastaisi mitään tarttuvaa tautia, toisten eläinpotilaiden osalta voi asia olla toisin. Mikäli olet saanut jo ennakkoon ohjeita esim. lemmikin syömisen suhteen, noudata niitä tarkoin.

 
tumblr_mn8b8sLRb61rkz363o1_1280.jpg