eläinlääkäri rauma

Ajanvaraus

050 322 5523 ja 050 308 3334

Ajanvarausajat:

Ma, Ti ja To   10.00-17.00

Ke                      11.00-18.00

Pe                       9.00-16.00

Kirjaudu nettiajanvaraukseen yllä olevasta linkistä!

Vetserv Oy - Annan Eläinlääkäriserviisi on itsenäinen raumalainen perheyritys ja olemme toimineet Raumalla jo vuodesta 1988 asti - aluksi markkinointinimellä Eläinlääkäripalvelu Know-Hau. Marraskuussa vietämme siis 30-vuotispäiviämme!

Vastaanottomme on hyvin varusteltu ajanmukaisella laitteistolla, joten pystymme tarjoamaan tutkimuksia ja hoitoja monipuolisesti: mm. terveydenhoito ja rokotukset, sisätaudit, kirurgia, hammashoito, laboratoriotutkimukset, ultraääni-tutkimukset (myös diagnostiset sydänultraäänitutkimukset) ja röntgenkuvaukset. Nyt keväällä 2018 saamme käyttöömme myös hammasröntgenlaitteiston.  

Teemme Kennelliiton virallisia tutkimuksia: polvitutkimukset, sydämen kuuntelututkimuksia (auskultaatio) sekä kyynär-, lonkka- ja selkäröntgenkuvauksia.

Henkilökuntamme pitää osaamistaan ajan tasalla osallistumalla vuosittain kansainvälisiin ja kotimaisiin korkealuokkaisiin jatkokoulutusohjelmiin.

Tervetuloa!

 

 


Ajankohtaista

 

Eläinlääkäri Reeta Kukkola palasi töihin kotiseudulleen Helsinkiin 18.06.2018. Kiitos Reetalle mukavasta yhteistyöstä kevään aikana ja toivotamme hyvää jatkoa uudessa työpaikassa!

Toisen eläinlääkärin puuttuessa vastaanottomme ruuhkautuu ajoittain. Suosittelemme nettiajanvarausta, sillä emme välttämättä ehdi konsultoimaan puhelimitse tai käynnillä vastaanotolla ilman ajanvarausta.

(Facebook-sivut: Annan Eläinlääkäriserviisi)

eläinlääkäripalvelut rauma
 Meille on myönnetty AVAINLIPPU merkiksi suomalaisesta työstä!

Meille on myönnetty AVAINLIPPU merkiksi suomalaisesta työstä!