IMG_0104.jpg
 

ANNA KANGAS, Eläinlääkäri 

ELL/DVM, ESVPS GP Cert (SAM)
Eläinlääketieteen lisensiaatti                                                         

Valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta 1986. Annan erityisosaamista ovat erityisesti pieneläinten sisätaudit, sydänsairaudet/ kardiologia, ultraäänitutkimukset, pehmytosakirurgia/ yleiskirurgia. Anna on suorittanut Eurooppalaisen pieneläinsairauksien jatkotutkinnon vuonna 2015.  Annalla on myös oikeudet suorittaa PEVISAN viralliset polvitarkastukset sekä sydämen kuuntelututkimukset.

Jäsenyydet: Suomen Eläinlääkäriliitossa, Suomen Eläinlääkäripraktikot ry:ssä, B.S.A.V.A.:ssa, ESVC:ssä ja FECAVA:ssa.

Jatkokoulutukset
2015 ESVPS General Practitioner Certificate in Small Animal Medicine -tutkinto 2015 – ESVPS GPCert(SAM)
2016 ESAVS Cardiology I – III,                                                  2017 ESAVS Cardiology IV

Toiminut eläinlääkärinä aikaisemmin
2013 – 2016 Univet Oy/Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy, vastuueläinlääkäri
1988 - 2013 Rauman Eläinlääkäriasema Oy/ Eläinlääkäripalvelu Know-Hau, yrittäjäeläinlääkäri
1986 - 1988 Eläinlääkäriasema Pet-Vet Turku


IMG_1555.jpg
 

RIINA, Hoitaja 

Riina on valmistunut eläintenhoitajaksi Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistolta Kokemäeltä 04/2014, jonka jälkeen hän suoritti vielä klinikkaeläinhoitajan tutkinnon Kainuun ammattiopistossa keväällä 2016. Työkokemusta hän on hankkinut koulutuksiin liittyvien harjoittelujaksojen yhteydessä eri eläinlääkäriasemilla, mm. näyttötutkinnon suorittamisen yhteydessä Riina työskenteli Eläinlääkäriasema Evidensia Raumalla 15.1-15.5.2016.

Riina on ollut Annan Eläinlääkäriserviisin tiimissä klinikan avaamisesta lähtien syksystä 2016. Hoitajan työ on pienellä hyvin varustellulla klinikalla kovin monipuolista, eikä ole tilaisuutta erikoistua mihinkään tiettyyn osa-alueeseen, mutta Riina kertoo häntä erityisesti kiinnostavan eläinten käyttäytymiseen, ravintotieteeseen sekä perioperatiiviseen hoitotyöhön liittyvät asiat. Hän viihtyy myös aktiivisesti anestesia-, hammas- ja röntgenhoitajan tehtävissä.

Riinalla on 5-vuotias newfoundlandinkoira ja haaveilee pk-lajien harrastamisesta palveluskoiran kanssa.


7887519c-7991-4e64-9ee9-f34ee5eabd78.jpg
 

EEVA, Hoitaja

Eeva on valmistunut eläintenhoitajaksi Kokemäeltä samaan aikaan Riinan kanssa 04/2014. Eeva aloitti työt pieneläinhoitajana Annan Eläinlääkäriserviisissä toukokuussa 2017 ja suorittaa vielä Amiedun klinikkaeläinhoitajan näyttötutkinnon 2018-19 vaihteessa. Eevalla on työkokemusta myös muilta eläinlääkäriasemilta koulutuksiin liittyneiden harjoittelujaksojen vuoksi, joten hän oli valmis tarttumaan pieneläinhoitajan toimiin klinikallamme heti alusta pitäen.

Eeva on klinikkamme tietopankki kanien, jyrsijöiden sekä eksoottisten eläinten suhteen, vaikka pääasiassa keskittyykin koirien ja kissojen hoitotyöhön. Monipuolinen ja muuttuva tehtäväkenttä mahdollistaa jatkuvan itsensä kehittämisen ja Eevan erityisiä mielenkiinnon kohteita ovat anestesiavalvonta, leikkaussaliavustus sekä laboratoriotyöt.

Eeva harrastaa koti-tokoa 5-vuotiaan Debbie-koiransa kanssa ja 2-vuotias Jedi-kissa harrastaa tokoa Eevan kanssa.


IMG_1136.jpg
 

ISMO, Practice Manager / hoitaja / laborantti

Ismo on aloittanut pieneläinhoitajan uransa 80-luvun alussa Eläinlääkäriasema Pet-Vetissä Turussa. Kemian laborantiksi Ismo valmistui 1985 ja muutto Rauman Eläinlääkäriasemaa perustamaan tapahtui 1988. Seuraavalla vuosikymmenellä Ismo täydensi koulutustaan Cambridgessä kauppatieteen kandidaatin tutkinnolla (Bachelor of Arts with Honours) 1993-1996 Anglia Ruskin Universityn European Business Economics -opinto-ohjelmassa.   

Akateemisen koulutuksen jälkeen oli aika kokeilla pankkitoimialan rahoituspäällikön ja yksityispankkiirin työtehtäviä (1997-2005 ja 2008-2012), kunnes alkuperäinen ammatti houkutteli enemmän ja paluu eläinlääkäriasemalle tapahtui kesäkuussa 2012. Seuraavana vuonna Eläinlääkäripalvelu Know-Hau liittyi Univet-eläinlääkäriasemaketjuun, josta myöhemmin muokkautui Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy. Ismo on ollut mukana Annan Eläinlääkäriserviisissä toiminnan alusta lähtien.

Ismo hoitaa pieneläinhoitajan tehtäviä sekä vastaa hallintopäällikön toimenkuvalla klinikkaesimiehen tehtävistä, laboratoriodiagnostiikasta sekä laboratorion sisäisestä- ja ulkoisesta laadunvalvonnasta (Labquality Oy:n laadunvalvontakierrosohjelma). Lisäksi hän on mukana ESVPS:n Nurses Certificate in Anaesthesia -koulutusohjelmassa Annan Eläinlääkäriserviisin omaksuman 'lifelong learning' -filosofian innoittamana.                                                 

Alan työkokemus
2013 - 2016 Univet Oy/ Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy, Klinikkaesimies, laborantti, pieneläinhoitaja
1988 – 2013 Rauman Eläinlääkäriasema Oy/ Eläinlääkäripalvelu Know-Hau, Klinikkaesimies, laborantti, pieneläinhoitaja, yrittäjä
1981 – 1988 Eläinlääkäriasema Pet-Vet, Turku, Pieneläinhoitaja, laborantti