Tutustu meihin

Anna

ANNA KANGAS

Eläinlääkäri /DVM, ESVPS GP Cert (SAM)
Eläinlääketieteen lisensiaatti
                                                         

Valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta 1986. Annan erityisosaamista ovat erityisesti pieneläinten sisätaudit, sydänsairaudet/ kardiologia, vaativat ultraääni- ja sydänultraääntitutkimukset, pehmytosakirurgia/ yleiskirurgia. Anna on suorittanut Eurooppalaisen pieneläinsairauksien jatkotutkinnon vuonna 2015.  Annalla on myös oikeudet suorittaa PEVISAN viralliset polvitarkastukset sekä sydämen kuuntelututkimukset.

Jäsenyydet:
Suomen Eläinlääkäriliitossa, Suomen Eläinlääkäripraktikot ry:ssä, B.S.A.V.A.:ssa, ESVC:ssä ja FECAVA:ssa.

Jatkokoulutukset
2015 ESVPS General Practitioner Certificate in Small Animal Medicine -tutkinto 2015 – ESVPS GPCert(SAM)
2016 ESAVS Cardiology I – III, 2017 ESAVS Cardiology IV

Toiminut eläinlääkärinä aikaisemmin
2013 – 2016 Univet Oy/Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy, vastuueläinlääkäri
1988 - 2013 Rauman Eläinlääkäriasema Oy/ Eläinlääkäripalvelu Know-Hau, yrittäjäeläinlääkäri
1986 - 1988 Eläinlääkäriasema Pet-Vet Turku

 

eeva

Eeva Aaltonen

Hoitaja

Eeva on valmistunut eläintenhoitajaksi Kokemäeltä 04/2014. Eeva aloitti työt pieneläinhoitajana Annan Eläinlääkäriserviisissä toukokuussa 2017 ja suorittaa Amiedun klinikkaeläinhoitajan näyttötutkinnon keväällä 2019. Eevalla on työkokemusta myös muilta eläinlääkäriasemilta koulutuksiin liittyneiden harjoittelujaksojen vuoksi, joten hän oli valmis tarttumaan pieneläinhoitajan toimiin klinikallamme heti alusta pitäen.

Eeva on klinikkamme tietopankki kanien, jyrsijöiden sekä eksoottisten eläinten suhteen, vaikka pääasiassa keskittyykin koirien ja kissojen hoitotyöhön. Monipuolinen ja muuttuva tehtäväkenttä mahdollistaa jatkuvan itsensä kehittämisen ja Eevan erityisiä mielenkiinnon kohteita ovat anestesiavalvonta, leikkaussaliavustus sekä laboratoriotyöt.

Eeva harrastaa koti-tokoa 5-vuotiaan Debbie-koiransa kanssa ja 2-vuotias Jedi-kissa harrastaa tokoa Eevan kanssa.

 

ismo

ISMO NEVALAINEN

Klinikkaesimies / hoitaja / laborantti

Toiminut pieneläinhoitajana vuodesta 1981 alkaen, aluksi Eläinlääkäriasema Pet-Vet:issä Turussa, ja v. 1988 alkaen Rauman Eläinlääkäriasema Oy:ssä. Taloustieteen opintojen jälkeen työskenteli pankissa rahoituspäällikkönä ja yksityispankkiirina kymmenisen vuotta, kunnes palasi kokopäivätoimiseen työhön eläinlääkäriasemalle v. 2011.

Pieneläinhoitajan tehtävän lisäksi toimii yrityksen hallintopäällikönä/ klinikkaesimiehenä. Vastaa myös eläinlääkäriaseman laboratoriodiagnostiikasta ja laboratorion sisäisestä- sekä ulkoisesta laadunvalvonnasta (Labquality Oy:n laadunvalvontakierrosohjelma).

Koulutus:
1983-1985 Kemian laborantti
1993-1996 Taloustieteen kandidaatti/ Bachelor of Arts with Honours (European Business Economics). Anglia Ruskin University, Cambridge.                                     

Alan työkokemus:

2016 - Vetserv Oy - Annan Eläinlääkäriserviisi
2013 - 2016 Univet Oy/ Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy, Klinikkaesimies, laborantti, pieneläinhoitaja
1988 – 2013 Rauman Eläinlääkäriasema Oy/ Eläinlääkäripalvelu Know-Hau, Klinikkaesimies, laborantti, pieneläinhoitaja, yrittäjä
1981 – 1988 Eläinlääkäriasema Pet-Vet, Turku, Pieneläinhoitaja, laborantti